Over ons

TDC Advies is een dynamische onderneming actief in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen. Wij werken met vaste partners die expert zijn in hun vakgebied. Door een gestructureerde aanpak doorheen het volledige bouwproces op maat van de klant staan wij voor een kwaliteitsvolle service.

 

Wat doen wij?

Als bouwcoördinator en één centraal aanspreekpunt kan TDC Advies absoluut het verschil maken tijdens uw bouwproject. Wij zetten de puntjes op de i voor alle nieuwbouw- en renovatiewerken. Zo hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken. Heldere communicatie, logische organisatie, oog voor detail en een vlotte samenwerking zijn gewaarborgd.

Particulieren, bouwpromotoren, investeerders, architecten, aannemers of bedrijven kunnen bij ons terecht.

 

Onze waarden

Kwaliteit - doorheen het bouwproces bieden wij een kwaliteitsvolle service

Gerichte communicatie - wij staan in nauw contact met de klant en werken zeer gericht. Wij werken volgens voorgedefinieerde communicatie richtlijnen.

Verantwoordelijkheidszin - wij voeren uit wat we beloven en werken zeer klantgericht. Wij werken op maat waarbij persoonlijk advies een grote meerwaarde geeft.

No-nonsens - wij staan garant voor een gedegen opvolging van uw werken met een gedreven mentaliteit.

Controlegericht - wij zorgen dat uw bouwproces onder controle is door vanaf het begin de aandachtspunten bloot te leggen.

Veiligheid - wij dragen veiligheid hoog in het vaandel en werken volgens de VCA normen.

Website by KMOSites